Wij bouwen duurzaam

Ecologisch verantwoord duurzaam bouwen vinden we belangrijk. Er komen steeds meer regels vanuit de overheid op dit vlak, maar ook komt de vraag steeds meer vanuit bewoners zelf. Omdat ze het belangrijk vinden of omdat het een kostenbesparing oplevert.


Duurzaam bouwen

Voor iedere nieuwbouw of aanbouw werken wij met een eigen ontwikkeld concept, vol met circulaire bouwmaterialen. Denk aan houtskeletbouw, duurzame platen en ecologische isolatie. Hierin zijn we innovatief en zoeken we continu naar de beste en nieuwste oplossingen. Ook voor verbouwen hebben we een gedegen plan van aanpak. Hierbij werken we samen met een partner die hierin vooroploopt. Zo kunnen onze klanten duurzame én esthetische keuzes maken.

duurzaam bouwen door Jeffrey Rossen

Benieuwd naar onze projecten met duurzame materialen en aanpak?

Jeffrey Rossen Bouw- en Timmerwerken - image-project-aanbouw-wijchen-14-1024x768
Vooraanzicht

Energiezuinig wonen

Maar ook technische zaken pakken we aan. Door warmtepompen en zonnepanelen te plaatsen, zorgen we ervoor dat uw gas- en energierekening flink daalt. Deze investering verdient zichzelf dus terug. En het is goed voor het milieu! Win-win. Daarnaast isoleren wij woningen op een ecologisch verantwoorde manier. We kiezen het liefst voor een voorzetwand in plaats van isolatiemateriaal in de spouwbladen aan te brengen. Waarom? Dat leggen we u graag persoonlijk uit!