Hoe wij werken

Wat verwacht u van het eindresultaat? Met deze vraag starten wij ieder project. Vervolgens kijken we hoe we kunnen helpen om uw ideaalbeeld te realiseren. Bij ons kunt u rekenen op goed advies, een eerlijke prijsindicatie, snelle doorlooptijd en totale ontzorging.


Goed en eerlijk advies

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We willen precies weten wat uw wensen zijn. Dankzij jarenlange ervaring en een team met specialisten hebben we antwoord op ieder vraagstuk. U kunt rekenen op goed advies, ook als het gaat om de kosten. We willen dat u vooraf weet wat realistisch is en wat u van ons kunt verwachten. Iedere offerte maken wij geheel kosteloos. Service van de zaak!

a couple of people sitting at a table with cups of coffee

Jeffrey Rossen Bouw- en Timmerwerken - aanhanlingsteken-bl

Jeffrey heeft door zijn vakmanschap, kritische houding en sociale vaardigheden een cruciale rol gespeeld in het realiseren van ons droomhuis. Een absolute topper die ik iedereen die op zoek is naar een oprechte vakman met oog voor kwaliteit direct aan zal raden.

Bart Manders

Jeffrey Rossen Bouw- en Timmerwerken - image-project-totaalverbouwing-wijchen-01-14-1024x768

Kwaliteit voorop

Wij gaan altijd voor het beste eindresultaat. Het maakt ons niet uit hóe we daar komen, als we er maar komen. Daar zorgen we altijd voor. Maar natuurlijk weten we de beste route te vinden, dankzij onze expertise en jarenlange ervaring. We werken efficiënt én effectief. Hierdoor halen we ook vlotte doorlooptijden. De kwaliteit van de materialen en de afwerking van ieder onderdeel vinden we heel erg belangrijk. Geen enkel detail ontgaat ons. Zo werken we zelf én zo werken alle specialisten met wie we samenwerken.

Kortom
Wat ons anders maakt dan andere aannemers?

  • Goed advies door jarenlange ervaring
  • Eén aanspreekpunt en duidelijke communicatie
  • Heldere en eerlijke prijsindicatie vooraf
  • Kwaliteit en eindafwerking staan voorop
  • Snelle doorlooptijd door efficiënte werkwijze
  • Keuze uit focus op duurzaam of op esthetisch