Verbouwing woonhuis Blauwe Hof, Wijchen

Voor de verbouwing en verduurzaming van deze woning zijn wij begonnen met een tekening en een omgevingsvergunning. Dit was nodig vanwege de overstek en de andere uitstraling vanaf de straatzijde. Vervolgens hebben we een nieuw geïsoleerd dak aangebracht. Ook de buren hebben een nieuwe overstek met verlichting laten maken. Zo vormt alles een mooi geheel!

De indeling binnen is aangepast. Hierdoor is er een bijkeuken en berging ontstaan. Zo is het toilet groter gemaakt en van nieuw sanitair en tegelwerk voorzien. De deurkozijnen zijn tot plafondhoogte gemaakt. Er is een nieuwe gevel gemaakt met daarin een nieuwe voordeur, raamkozijn en bergingsdeur. De gevel is bekleed met bamboe om de woning te verduurzamen. Vervolgens is de hal gestukadoord, geschilderd en is de trap voorzien van PVC.


In detail

Wat er vooraf ging